Zaterdag 6 juni 2009
Een concert in de Nicolaaskerk

Zaterdag 6 juni Vlieland Niscolaaskerk

Het saxofoonorkest is een weekendje weggeweest. We zijn naar Vlieland gegaan. We zijn met de  middag boot naar het eiland gegaan. Het was mooi weer daar. Toen we de slaap plaatsen bekeken hebben we eerst even wat geoefend in de Niscolaaskerk waar het concert ook is. Rond een uurtje of 18.30 uur hebben we heerlijk gegeten. Na het eten gingen we naar de kerk toe waar het concert ook was. Het concert begon om 20.30 uur.

Er waren ca. 60 belangstellende aanwezig. We brachten een gevarieerd programma’s ten gehore. Voor elk wat wils. Na het concert hebben we nog wat gedronken in een van de lokale cafe’s op Vlieland.


Zondag morgen hebben we nog een kerkdienst begeleid. Rond 11.00 uur was de dienst afgelopen en konden we ons klaar maken voor vertrek richting Harlingen. Alles muziek instrumenten even verzamelen en mbv een busje werden deze naar de boot gebracht. Alles inpakken in de desbetreffende karretjes die klaar stonden om de bagage mee aan boor te nemen richting Harlingen. Rond 13.15 uur kwamen we weer aan in Harlingen. Alles uitpakken en een ieder ging haar eigenweg. Al met al hebben we een leuk weekend gehad. Voor herhaling vatbaar natuurlijk.